Lokal bedemand i jylland

Jeg har været bedemand siden år 2000 og har arbejdet i et bredt geografisk område med bedemandsforretninger i Herning, Holstebro og Vinderup. Mine mange års erfaring har givet mig et godt lokalt kendskab i disse områder især i forhold til de brugte skikke og traditioner.

Fra min bedemandsforretning i Herning, assisterer og rådgiver jeg ved dødsfald, begravelse og bisættelse i GødstrupSundsAulumVildbjerg og Ikast. Fra mine to andre bedemandsforretninger i Holstebro og Vinderup assisterer og rådgiver jeg også i Ulfborg og Struer ved dødsfald, begravelse og bisættelse.

Få assistance med begravelsesopgaverne

Som bedemand har jeg kontakt til alt fra begravelsesmyndigheder og kirker til aviser, stenhuggere og blomsterforhandlere. Jeg rådgiver også gerne om lovene om pension, skifteret og mulighederne for økonomisk hjælp fra en begravelseskasse, fagforening eller sygeforsikring. Hvis de efterladte selv har lyst til at stå for en del af begravelsen, f.eks. blomsterudsmykning eller musik i kirken, aftaler vi dette på forhånd. I vil også få et prisoverslag på forhånd, hvor udgifterne er udspecificeret.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand