Bedemand i Ulfborg

Bedemand i Ulfborg

Jeg blev eksamineret bedemand i 2000 og har siden da arbejdet som bedemand i Holstebro, Ulfborg, Struer og Vinderup. Derfor har jeg stor viden med områdets skikke og traditioner. Derudover har årene som bedemand givet mig meget erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, begravelse og bisættelse.

Jeg hjælper med afskeden på netop den måde, som afdøde ønskede det.

 

Det er svært at miste

Det er aldrig nemt at miste et menneske som man holder af, uanset som den afdøde var meget gammel, syg eller rask og rørig. Savnet og sorgen fylder meget for de efterladte. Derfor er det min opgave som bedemand at hjælpe de efterladte med at træffe beslutninger om alle de foranstaltninger, der skal gøres i forbindelse med et dødsfald. Når sorgen er overvældende kan det være svært at fokusere på blomster, salmer og dødsannoncer. Jeg kan som professionel i den sammenhæng rådgive, støtte og vejlede de efterladte om alle forhold vedrørende begravelsen eller bisættelsen.

 

Det sidste farvel

Det er ikke unormalt at den afdøde kan have haft særlige ønsker for sin sidste rejse. Det kan være salmer eller sange, som skal synges til højtideligheden. Det kan være en begravelse uden deltagelse af præst. Det kan være særlige ønsker for spredning af aske til havs. Der findes ingen rigtige eller forkerte begravelser, og jeg forsøger altid at imødekomme afdødes og efterladtes ønsker så meget, som det kan lade sig gøre. Jeg har prøvet at arrangere mange forskellige typer begravelser og bisættelser, og jeg kender alle relaterede regelsæt og love. Lad mig hjælpe med at imødekomme afdødes ønsker, så I får en værdig afsked. Jeg sætter en ære i at skabe smukke rammer, der lader jer mindes afdøde med respekt og værdighed.

 

Lokalt kendskab

Som professionel bedemand kender jeg alle relevante samarbejdspartnere i Holstebro og omegn. Jeg kender kirkerne, blomsterforretningerne, medierne og egnede steder, hvor man efter en begravelse kan mødes og drikkes kaffe. Jeg kan rådgive jer, selv hvis I har særlige ønsker til begravelsen eller rammerne omkring den. Overlad alle aftaler til mig. Så er der styr på arrangementet, og I skal som efterladte kun koncentrere jer om at støtte hinanden og komme igennem en svær tid.

 

Bliv kontaktet og hør mere

Paw Bergen

Bedemand