Bedemand i Vildbjerg

Lokal bedemand i Vildbjerg

Jeg blev eksamineret bedemand i 2000 og har siden da arbejdet som bedemand i Herning området; bl.a. i Vildbjerg, Aulum, Sunds, Gødstrup, Hammerum, Snejbjerg og Tjørring. Dette har givet mig stor viden med områdets skikke og traditioner. Derudover har årene som bedemand givet mig meget erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, begravelse og bisættelse.

Jeg hjælper med afskeden på netop den måde, som afdøde ønskede det.

 

Overlad det praktiske til mig

Når et familiemedlem går bort, er der mange praktiske opgaver, der skal udføres. Det kan for mange pårørende være svært at skabe overblik midt i sorgen og tabet. I denne fase er det vigtigt at alliere sig med en dygtig bedemand allerede fra begyndelsen, så de efterladte trygt kan stole på, at de mange forskellige opgaver udføres korrekt og professionelt.

Jeg har gode relationer til kirker, myndigheder, blomsterhandlere, aviser m.fl. på grund af mit store kendskab til Herning og omegn. Derfor behøver I ikke at tænke på andet end at støtte hinanden gennem den svære tid. Jeg hjælper dig med de praktiske ting, i forbindelse med et dødsfald. Så du kan fokusere på at være i sorgen og sammen med dine nære.

 

Indgående kendskab til Vildbjergs lokalmiljø

Jeg kommer gerne ud til de pårørendes hjem for en rolig og afklarende samtale om de formaliteter, som skal klares, samt alle de nødvendige bestillinger og opgaver, der skal klares inden begravelsen. Udover at udfylde dødsanmeldelsen, hjælper jeg også gerne med andre praktikaliteter.

Der kan være forskelle i skik og brug fra sogn til sogn, og på grund af mit store lokalkendskab i Herning og omegn rådgiver jeg naturligvis omkring de lokale stikke og traditioner. Jeg kan også støtte i forbindelse med begravelse af personer fra andre trossamfund og ved begravelse i et andet land.

 

Lad mig stå for begravelsesopgaverne

Som professionel og erfaren bedemand har jeg kontakt til alt fra begravelsesmyndigheder og kirker til aviser, stenhuggere og blomsterforhandlere. Jeg både rådgiver og vejleder også gerne om lovene om pension og skifteret samt mulighederne for økonomisk hjælp fra en begravelseskasse, fagforening eller sygeforsikring. Hvis I selv har lyst til at stå for en del af begravelsen, f.eks. blomsterudsmykning eller musik i kirken, aftaler vi dette på forhånd. Jeg giver også et prisoverslag på forhånd, hvor udgifterne er udspecificeret.

 

Bliv kontaktet og hør mere

Paw Bergen

Bedemand