Om Paw Bergen

Kort fortalt er jeg født i 1971. Jeg er egentligt uddannet professionel soldat i Holstebro og har blandet andet været udstationeret i Kosovo og Bosnien. Min vej til bedemandsbranchen fandt jeg dog for 20 år siden, da jeg var ansat på Regionshospitalet i Herning som portør, hvor jeg jævnligt havde kontakt med de lokale bedemænd.


Efterfølgende startede jeg uddannelsen og blev i 2000 eksamineret bedemand. Siden da har jeg både arbejdet som bedemand i Herning, Holstebro og Vinderup. Det har givet mig et godt lokalt kendskab blandt andet i forhold til områdets skikke og traditioner, og årene som bedemand har givet mig erfaring med at levere professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, begravelse og bisættelse.

 

For mig handler det især om at hjælpe dem som står tilbage, i den nok sværeste situation i livet – her gør jeg alt hvad jeg kan for at hjælpe efterladte bedst muligt igennem sorgen. 

Jeg er tilknyttet foreningen Danske Bedemænd, som er en sammenslutning af bedemænd, der er underlagt etiske og faglige regler. Derudover er jeg også tilknyttet en klageordning og garantifond. Jeg deltager jævnligt i arrangementer og kurser for at kunne levere den bedste service og hjælp til pårørende.

Med venlig hilsen

Indehaver, Paw Bergen