Min sidste vilje

Det kan være en fordel for en selv og sine efterladte at have taget stilling til, hvor og hvordan du ønsker din begravelse/bisættelse. Her tænkes på alt fra donationer, salmer, særlige ønsker og blomster til annoncer med mere. 

Jeg oplever, at jo mere man selv har besluttet, jo nemmere er det for pårørende i den svære situation de står i efter et dødsfald. Desuden ønsker langt de fleste at respektere og opfylde afdødes ønsker, og derved afholde en højtidlighed i tråd med det som afdøde har nedskrevet i “MIN SIDSTE VILJE”. At tage aktive valg om hvad man ønsker, betyder man skal kende sine muligheder. Bagerst i pjecen “MIN SIDSTE VILJE” findes en vejledning med uddybning af de enkelte punkter.

 

“MIN SIDSTE VILJE” er ikke juridisk bindende som et testamente, og pårørende kan kun opfylde de nedskrevne ønsker, hvis ikke de overstiger de midler der er til rådighed, og er mulige at udføre på en etisk korrekt måde, samt ikke bryder med diverse regler og love. Man kan hente en pjece i forretningen eller hente den på hjemmesiden her. Du er også velkommen til få et møde med bedemanden på kontoret eller i hjemmet for at få hjælp til at udfylde pjecen. Både pjecen og mødet er uden omkostninger.

Klik på nedenstående link: “MIN SIDSTE VILJE” og udfyld pjecen online. Den åbner som en PDF, hvori du kan udfylde de tomme linjer direkte i PDF’en. Herefter gemmer du blot PDF’en på din computer.

Print evt. denne ud og gem den.

Hent min sidste vilje dokument

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand