Brug tiden med hinanden

Når døden indtræffer og et familiemedlem går bort, sættes der en række processer i gang, der kan være svære at forholde sig til som pårørende. I denne forbindelse kan det være en rigtig god idé, at alliere sig med en dygtig bedemand, der sørger for alt det praktiske og formelle i forbindelse med en begravelse, så du og familien kan bruge tiden sammen til at sørge og mindes den afdøde.

 

Bedemand med lokalt kendskab

Jeg har mange års erfaring som bedemand i Vinderup og jeg sætter en dyd i, at opfylde jeres ønsker så I får de bedst mulige rammer, til at sige farvel til afdøde. Jeg har et stort lokalt kendskab og relation til lokale kirker, myndigheder, blomsterhandlere, stenhuggere med flere. Jeg kan varetage alle de praktiske opgaver fra at ordne papirarbejdet med myndighederne, til at bestille blomster, musik, kaffebord eller, hvad I ellers kunne tænke jer.

 

Professionel hjælp og rådgivning

Det hele starter med en samtale f.eks. hjemme hos jer, hvor vi snakker om, hvad I kunne tænke jer. Herefter skalIi kun fokusere på hinanden, og jeg sørger for at I kan sige farvel, på den måde i ønsker det. Med mine mange års erfaring, er jeg også i stand til at rådgive jer omkring pension, skifteret og muligheder for økonomisk hjælp i forbindelse med begravelsen. Med mig ved jeres side, har I en personlig og professionel hjælp, som I skal trække på så meget I ønsker.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand