Støt hinanden

Overlad alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med en begravelse i Holstebro til mig. Jeg er som professionelle bedemand vant til at håndtere aftaler af denne art, og kender procedurerne. I skal som efterladte blot koncentrere jer om at sørge og støtte hinanden i den svære tid. I den første tid kan alt virke uoverkommeligt og kaotisk. Det er naturligt, for det er en tragisk og uvant situation, som I befinder jer i. Det er her, at jeg kan yde den bedste service, så I ikke skal bekymre jer om de praktiske forhold.

Stort lokalkendskab i Holstebro

Jeg kommer gerne hjem til jer og diskuterer, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og hvilke bestillinger og opgaver der skal udføres. I forbindelse med et dødsfald er der en række formaliteter, som skal klares, og der kan være særlige ønsker fra afdødes eller jeres side. Indenfor to døgn fra dødsfaldet skal dødsattesten indleveres. Det klarer jeg gerne på jeres vegne, ligesom jeg også gerne bestiller tiden for højtideligheden. Jeg har et indgående lokalkendskab i Holstebro og omegn, så jeg kan vejlede jer i alle spørgsmål. Jeg kender også alle blomsterforhandlere, stenhuggere, medier og steder, hvor I kan holde kaffebord efter højtideligheden.

 

Overlad det praktiske til mig

I dagene efter dødsfaldet tager jeg mig af at indgå aftaler med alle aktører omkring begravelsen. Hvis begravelsen skal foregå i en kirke eller et kapel, kontakter jeg kirken og laver aftalen. Jeg sætter en dødsannonce i avisen på jeres foranledning, og arrangerer blomster eller musik i kirken, hvis I ønsker det. Har I andre ønsker, så vil jeg ligeledes prøve at indfri disse. Jeg kan desuden rådgive om pensionsforhold, skifteret og mulighederne for at få økonomisk hjælp fra en begravelseskasse, fagforening eller sygesikring. I skal blot koncentrere jer om at støtte hinanden gennem den svære tid.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand