Begravelse i Gødstrup

Jeg har arbejdet som bedemand i Herning og nærliggende områder siden 2000. Dette har givet mig meget erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, samt begravelse og bisættelse.

Med mit kendskab til lokalmiljøet i Gødstrup koordinerer jeg med præsten, graveren samt kirkekontoret. Derudover kan jeg hjælpe med bestillingen af blomster, kranse og dødsannonce. Jeg sikrer også at at de nødvendige papirer bliver udfyldt og sendt til de rigtige myndigheder. 

Få hjælp i en svær tid

Selvom døden er en naturlig del af livet kommer den ofte som et chok for de efterladte, også selvom den måske var forventet på grund af sygdom eller alder. Som bedemand er det min opgave at hjælpe de efterladte med alle de praktiske forhold vedrørende begravelsen. Der skal i den situation træffes mange uvante beslutninger, og samtidig skal man forholde sig til sorgen, fortvivlelsen og afsavnet, der også er en del af det at miste. I forhold til begravelsen tilbyder jeg de efterladte aflastning. Ved at trække på min erfaring og ekspertise kan de efterladte koncentrere sig om hinanden og om at få en hverdag til at hænge sammen. Min fornemmeste opgave er at støtte, vejlede og arrangere begravelsen på de efterladtes vegne. Jeg kender Herning indgående og ved nøjagtig, hvem og hvordan en begravelse arrangeres bedst muligt.

 

Den sidste rejse

En begravelse kan være mange ting. Der findes ikke én rigtig måde at arrangere en begravelse på. Den afdøde kan have haft særlige ønsker til en højtidelighed, ønsker om bestemte salmer, blomster eller taler, eller den afdøde kan have haft ønske om, at det sidste farvel skulle ske på en knap så traditionel måde. Det bliver mere og mere udbredt, at den afdøde har efterladt sig et ønske om, hvordan eller hvor en begravelse skal foregå, og hvad der skal ske bagefter. Jeg har lokalkendskab i Herning og omegn, og kan derfor også rådgive selv om specielle ønsker.

Er der tale om en bisættelse, hvor den afdøde kremeres, kan der også være et konkret ønske om, at asken skal spredes over havet eller nedsættes i en skov. Jeg kender alle regler i forbindelse med begravelse og bisættelse, og kan derfor vejlede samt hjælpe med at søge den nødvendige tilladelse. Jeg lægger vægt på, at en begravelse skal være en smuk ramme, hvor de efterladte kan få lov til at sige ordentligt farvel.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand