Lokal bedemand i Struer

Jeg blev eksamineret bedemand i 2000 og har siden da arbejdet som bedemand i Holstebro, Struer, Ulfborg og Vinderup. Hvilket har givet mig erfaring med områdets skikke og traditioner. Derudover har årene som bedemand givet mig stor erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, begravelse og bisættelse.

Jeg hjælper med afskeden på netop den måde, som afdøde ønskede det.

Det er så svært at miste

Uanset om den afdøde var meget gammel, syg eller rask og rørig, er det aldrig nemt at miste et menneske, som man holder af. Naturligvis fylder savnet og sorgen meget for de efterladte. Det er min opgave som bedemand at hjælpe de efterladte med at træffe beslutninger om alle de foranstaltninger, der skal gøres i forbindelse med et dødsfald. Det kan være svært at fokusere på blomster, salmer og dødsannoncer, når sorgen er altovervældende. Jeg kan som professionel i den sammenhæng støtte, vejlede og rådgive de efterladte om alle forhold vedrørende begravelsen eller bisættelsen.

 

Lokalt kendskab til Struer

Jeg kender alle relevante samarbejdspartnere i Holstebro og omegn. Som professionel bedemand kender jeg kirkerne, blomsterforretningerne, medierne og egnede steder, hvor man efter en begravelse kan mødes og drikkes kaffe. Jeg kan rådgive jer, selv hvis I har særlige ønsker til begravelsen eller rammerne omkring den. Overlad alle aftaler til mig. Så er der styr på arrangementet, og I skal som efterladte kun koncentrere jer om at støtte hinanden og komme igennem en svær tid.

 

Det sidste farvel

Den afdøde kan have haft særlige ønsker for sin sidste rejse. Det kan være salmer eller sange, som skal synges til højtideligheden. Det kan være en begravelse uden deltagelse af præst. Det kan være særlige ønsker for spredning af aske til havs. Jeg forsøger altid at imødekomme afdødes og efterladtes ønsker så meget, som det kan lade sig gøre – Der findes ingen rigtige eller forkerte begravelser.

Jeg har prøvet at arrangere mange forskellige typer begravelser og bisættelser, og jeg kender alle relaterede regelsæt og love. Lad mig hjælpe med at imødekomme afdødes ønsker, så I får en værdig afsked. Jeg sætter en ære i at skabe smukke rammer, der lader jer mindes afdøde med respekt og værdighed.

 

.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand