Det er svært at miste

Uanset om den afdøde var meget gammel, syg eller rask og rørig, er det aldrig nemt at miste et menneske, som man holder af. Savnet og sorger fylder meget for de efterladte. Det er min opgave som bedemand at hjælpe de efterladte med at træffe beslutninger om alle de foranstaltninger, der skal gøres i forbindelse med et dødsfald. Det kan være svært at fokusere på blomster, salmer og dødsannoncer, når sorgen er altovervældende. Jeg kan som professionel i den sammenhæng rådgive, støtte og vejlede de efterladte om alle forhold vedrørende begravelsen eller bisættelsen.

Det sidste farvel

Den afdøde kan have haft særlige ønsker for sin sidste rejse. Det kan være salmer eller sange, som skal synges til højtideligheden. Det kan være en begravelse uden deltagelse af præst. Det kan være særlige ønsker for spredning af aske til havs. Der findes ingen rigtige eller forkerte begravelser, og jeg forsøger altid at imødekomme afdødes og efterladtes ønsker så meget, som det kan lade sig gøre. Jeg har prøvet at arrangere mange forskellige typer begravelser og bisættelser, og jeg kender alle relaterede regelsæt og love. Lad mig hjælpe med at imødekomme afdødes ønsker, så I får en værdig afsked. Jeg sætter en ære i at skabe smukke rammer, der lader jer mindes afdøde med respekt og værdighed.

 

Lokalt kendskab

Som professionel bedemand kender jeg alle relevante samarbejdspartnere i Holstebro og omegn. Jeg kender kirkerne, blomsterforretningerne, medierne og egnede steder, hvor man efter en begravelse kan mødes og drikkes kaffe. Jeg kan rådgive jer, selv hvis I har særlige ønsker til begravelsen eller rammerne omkring den. Overlad alle aftaler til mig. Så er der styr på arrangementet, og I skal som efterladte kun koncentrere jer om at støtte hinanden og komme igennem en svær tid.

.

Bliv kontaktet og hør mere

 

Paw Bergen

Bedemand