Begravelse i Ulfborg

Begravelse i Ulfborg

Jeg har arbejdet som bedemand i Holstebro, Ulfborg, Struer og Vinderup siden 2000. Dette har givet mig meget erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, samt begravelse og bisættelse.

Mit kendskab til lokalmiljøet i Ulfborg gør mig i stand til at koordinere med præsten, graveren samt kirkekontoret. Derudover kan jeg hjælpe med bestillingen af blomster, kranse og dødsannonce. Jeg sikrer også at at de nødvendige papirer bliver udfyldt og sendt til de rigtige myndigheder. 

 

Støt hinanden

Overlad alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med en begravelse i Holstebro til mig. Jeg er som professionelle bedemand vant til at håndtere aftaler af denne art, og kender procedurerne. I skal som efterladte blot koncentrere jer om at sørge og støtte hinanden i den svære tid. I den første tid kan alt virke uoverkommeligt og kaotisk. Det er naturligt, for det er en tragisk og uvant situation, som I befinder jer i. Det er her, at jeg kan yde den bedste service, så I ikke skal bekymre jer om de praktiske forhold.

 

Stort lokalkendskab i Ulfborg

Jeg kommer gerne hjem til jer og diskuterer, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå, samt hvilke bestillinger og opgaver der skal udføres. Der er en række formaliteter som skal klares ved et dødsfald og så kan der også være særlige ønsker fra afdødes eller jeres side. Indenfor to døgn fra dødsfaldet skal dødsattesten indleveres. Det klarer jeg gerne på jeres vegne, ligesom jeg også gerne bestiller tiden for højtideligheden. Jeg har et indgående lokalkendskab i Holstebro og omegn, så jeg kan vejlede jer i alle spørgsmål. Jeg kender også alle blomsterforhandlere, stenhuggere, medier og steder, hvor I kan holde kaffebord efter højtideligheden.

 

Overlad det praktiske til mig

I dagene efter dødsfaldet tager jeg mig af at indgå aftaler med alle aktører omkring begravelsen. Jeg kontakter kirken og laver aftalen, hvis begravelsen skal foregå i en kirke eller et kapel. Jeg sætter en dødsannonce i avisen på jeres foranledning, og arrangerer blomster eller musik i kirken, hvis I ønsker det. Har I andre ønsker, så vil jeg ligeledes prøve at indfri disse. Deruodver kan jeg også rådgive om pensionsforhold, skifteret og mulighederne for at få økonomisk hjælp fra en begravelseskasse, sygesikring eller fagforening. I skal blot koncentrere jer om at støtte hinanden gennem den svære tid.

 

Bliv kontaktet og hør mere

Paw Bergen

Bedemand