Begravelse i Sunds

Begravelse i Sunds

Jeg har arbejdet som bedemand i Herning og nærliggende områder siden 2000. Dette har givet mig meget erfaring med at levere en professionel assistance og rådgivning ved dødsfald, samt begravelse og bisættelse.

På grund af mit kendskab til lokalmiljøet i Sunds koordinerer jeg hurtigt og nemt med præsten, graveren samt kirkekontoret. Derudover kan jeg hjælpe med bestillingen af blomster, kranse og dødsannonce. Jeg sørger også for at de nødvendige papirer bliver udfyldt samt sendt til de rigtige myndigheder.

 

Hjælp i en svær tid

Selvom døden er en naturlig del af livet, men ofte kommer den som et chok for de efterladte, også selvom den måske var forventet på grund af sygdom eller alder. Som bedemand er det min opgave at hjælpe de efterladte med alle de praktiske forhold vedrørende begravelsen. Der skal i den situation træffes mange uvante beslutninger, og samtidig skal man forholde sig til sorgen, fortvivlelsen og afsavnet, der også er en del af det at miste. Jeg tilbyder de efterladte aflastning i forhold til begravelsen. Ved at trække på min erfaring og ekspertise kan de efterladte koncentrere sig om hinanden og om at få en hverdag til at hænge sammen. Det er min fornemmeste opgave at støtte, vejlede og arrangere begravelsen på de efterladtes vegne. Jeg kender Herningområdet indgående og ved nøjagtig, hvem og hvordan en begravelse arrangeres bedst muligt.

Jeg hjælper dig med de praktiske ting, i forbindelse med et dødsfald. Så du kan fokusere på at være i sorgen og sammen med dine nære.

 

Den sidste rejse

Der findes ikke én rigtig måde at arrangere en begravelse på. Den afdøde kan have haft særlige ønsker til en højtidelighed, ønsker om bestemte salmer, blomster eller taler, eller den afdøde kan have haft ønske om, at det sidste farvel skulle ske på en knap så traditionel måde. Det bliver mere og mere udbredt, at den afdøde har efterladt sig et ønske om, hvordan eller hvor en begravelse skal foregå, og hvad der skal ske bagefter. Jeg har lokalkendskab i Herning og omegn, og kan derfor også rådgive selv om specielle ønsker.

Ved en bisættelse, hvor den afdøde kremeres, kan der også være et konkret ønske om, at asken skal spredes over havet eller nedsættes i en skov. Jeg kender alle regler i forbindelse med begravelse og bisættelse, og kan derfor vejlede samt hjælpe med at søge den nødvendige tilladelse. Jeg lægger vægt på, at en begravelse skal være en smuk ramme, hvor de efterladte kan få lov til at sige ordentligt farvel.

Bliv kontaktet og hør mere

Paw Bergen

Bedemand